Ekipa Dosežki Bi skočili? Para WCS 2018 alc-parachuteteam.si
 

Padalski tečaji

Vsako leto organiziramo padalski tečaj za vse kandidate, stare od 16 do cca. 22 let s športnimi ambicijami.

Padalski tečaj zajema 26 pedagoških ur teoretičnega in praktičnega pouka. Teoretični pouk zajema šest predmetov. Praktično pouk pa je sestavljen iz usposabljanja na zemlji in usposabljanja v zraku. Pogoj za pristop k opravljanju praktičnega dela usposabljanja v zraku je uspešno opravljen pisni test iz vseh predmetov, opravljeno psihofizično preverjanje, ter opravljen zdravniški pregled pri pristojnem zdravniku.

Več informacij na:
tel.: 041/72 17 33 (Uroš) ali e-mail: ban.uros@siol.net

Tandemski skoki

Popeljemo Vas v svet adrenalina. Doživite nepredstavljivo, nevsakdanje, sanje, ... .

Potek tandemskega skoka:
Po dogovoru si izberete želeni termin skoka.
Po prihodu na letališče Vas pod svoje okrilje sprejmejo najizkušenejši padalci in po kratki predstavitvi skoka in tehnični pripravi se vkrcate v letalo, ki vas popelje na višino 3000m. Med vzpenjanjem letala uživate ob prečudoviti panorami Gorenjske. Sledi »nori« spust v globino, ko se po dobrih 40sec prostega pada nad vami odpre pisana kupola, katera vas varno pripelje na trda tla. Po opravljenem skoku pridobite diplomo, kot dokazilo, da ste si upali.

Spretni snemalci-padalci vam lahko pripravijo izvrsten dvd-posnetek, da svojo adrenalinsko izkušnjo delite tudi s prijatelju in znanci.  

Na Vas je le, da nas pokličete, za vse ostalo poskrbimo najizkušenejši Slovenski padalci.

Več informacij na:
tel.: 041/72 17 33 (Uroš) ali e-mail: ban.uros@siol.net